Ota yhteyttä

Tiimimme tekevät parhaansa käydäkseen läpi kaikki meille lähetetyt kysymykset. Jos haluat olla yhteydessä tuottajiimme ehdottaaksesi tai kommentoidaksesi faktantarkistusta tai ilmoittaaksesi virheestä, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää ainestoa, joka vaatii mielestäsi tarkistusta (valokuvia, videoita, artikkeleita, sosiaalisen median päivityksiä, poliitikkojen/julkisten henkilöiden lausuntoja jne.).

Huomioithan, että AFP:n faktantarkistustiimit tarkistavat vain faktoja yleistä etuja koskevista aiheista, eivät mielipiteitä tai uskomuksia. Vahvan ja useasta lähteestä tarkistetun todistusaineiston puute voi myös johtaa siihen, että faktantarkistusta ei voida tehdä. Täällä on lisää tietoa siitä, kuinka valitsemme väitteitä tutkittaviksi.

Emme vastaa pyyntöihin, jotka ovat perusteettomia, loukkaavia, uhkaavia tai jotka ovat pilailua tai selvästi koordinoitua roskapostia.

Emme vastaa lomakkeella tehtyihin työhakemuksiin.

Käytäthän yhteydenottolomaketta AFP:n pääsivustolla muita asioita varten (tiedon välittäminen, tilaukset, kuvien ostaminen jne.).

Ystävällisin terveisin, 

AFP:n faktantarkistustiimi